fbpx

Personvern

Hva gjør vi med din informasjon?

Når du benytter deg av websiden vår, som en del av oppsøkende- og/eller bestillingsprosess, samler vi inn den personlige informasjonen du gir oss, for eksempel ditt navn, adresse og e-postadresse i våre skjema når du fyller dem ut


Når du blar gjennom websiden vår, mottar vi også automatisk datamaskinens internettprotokoll (IP) adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren din og operativsystemet.


E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse kan vi sende deg e-post om tjenestene våre, nye produkter og andre oppdateringer.

Sammensetning

Hvordan får du mitt samtykke?
Når du gir oss personlig informasjon for å legge inn en bestilling eller booker et møte antyder vi at du samtykker til at vi samler det inn og bruker det bare av den spesifikke grunnen.

Hvis vi ber om din personlige informasjon av en sekundær grunn, som markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt uttrykte samtykke, eller gi deg en mulighet til å si nei.

Hvordan trekker jeg tilbake samtykket mitt?
Hvis du etter at du har valgt å ombestemme deg, kan trekke tilbake ditt samtykke for at vi skal kontakte deg, for fortsatt innsamling, bruk eller avsløring av informasjonen din når som helst ved å kontakte oss ved å bruke vårt kontaktskjema.

Opplysninger

Vi kan røpe din personlige informasjon hvis vi er lovpålagt å gjøre det, eller hvis du bryter vilkårene våre.

Tredjeparts tjenester

Generelt vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss bare samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den grad det er nødvendig for å tillate dem å utføre tjenestene de gir oss.
For disse leverandørene anbefaler vi at du leser personvernreglene deres slik at du kan forstå måten din personlige informasjon blir behandlet av disse leverandørene på.

Når du forlater butikkens nettsted eller blir omdirigert til en tredjeparts nettsted eller applikasjon, er du ikke lenger underlagt denne personvernpolitikken eller nettstedets vilkår for bruk.
lenker

Når du klikker på lenker på websiden vår, kan de lede deg bort fra siden vår. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksisene til andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese personvernerklæringen deres.

Sikkerhet

For å beskytte din personlige informasjon, tar vi rimelige forholdsregler og følger beste praksis i bransjen for å sikre at den ikke blir mistet, misbrukt, gitt tilgang, avslørt, endret eller ødelagt på unødvendig vis.
Hvis du gir oss kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av sikker socketlagsteknologi (SSL) og lagret med en AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer ytterligere allment aksepterte industristandarder.

COOKIES
Vi kan samle inn informasjon om datamaskinen din, inkludert din IP-adresse, operativsystem og nettlesertype, for systemadministrasjon og for å lage rapporter. Dette er statistiske data om våre brukers surfeaksjoner og mønstre, og identifiserer ingen personer.

Forandringer i personvern

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolitikken når som helst, så vennligst gjennomgå den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de ble lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, om noen, bruker vi og / eller avslører den.

Hvis websiden vår er anskaffet eller slått sammen med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eierne slik at vi kan fortsette å tilby deg tjenester.

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å:
få tilgang til, korrigere, endre eller slette all personlig informasjon vi har om deg, registrere en klage, eller bare ønsker mer informasjon, kontakt vår personvernansvarlige ved å bruke vårt kontaktskjema eller per mail på hei@lbmedia.no

Kontaktskjema

Copyright © Little Brother Media 2020

Org nr 922 721 203