fbpx

Little Brother
media

kort om

Det vi gjør er å skape inntrykk som skiller deg og din bedrift ut i fra konkurrentene dine. Vi fokuserer på å trekke frem bedriftens egenart og særpreg.

Det er mange faktorer som spiller inn i å drive kunder til ditt foretak, men i dagens marked er det å være interessant, gjerne ved å skille seg ut på en eller flere måter, det som driver mest trafikk. Det er en sjelden vare å være interessant.

Ved hjelp av nøye testet og planlagte prosedyrer finner vi deres identitet og

Våre tilnærminger og verdier

basert på erfaring og research

Tillitt

En godt produsert, oppdatert og velholdt nettside er bevist å skape større tillitt blant kunder, dette blir mer og mer viktig ettersom handel skjer i større grad kun på nett. Fysiske butikker legges ned og de som ikke klarer å adaptere står i stor fare for å forsvinne. Da blir det ekstra viktig å skape et førsteinntrykk som formidler tillitt og kvalitet utad. Vi produserer og drifter dine nettsider så kan du fokusere på det som driver deg mot dine mål i bedriften din.

Digitalt

Vi kan hjelpe deg å komme trendene i møte ved å bruke de nyeste teknologier for data drevet måling av trafikk og søkemotoroptimalisering. Merkevaret ditt vil optimaliseres for høy score i søkemotorer og  interaksjons design for en huskbar kundeopplevelse. Med vår hjelpe kan du sikre deg større sjanser for konverteringer fra dine nettbaserte løsninger.

Strategi

Vi hjelper deg å ordlegge dine mål og finne frem verdiene som er grobunnen til din virksomhet. Når vi har funnet din stemme kan vi begynne å bygge opp en tilstedeværelse i markedet. Ved hjelp av en solid og skreddersydd nettside sammenkoblet med en nøye utarbeidet markedsføringsplan for sosiale medier, vil kundene dine straks vite hvem du er.

Agilitet

Ved hjelp av innovative verktøy og agile arbeidsmetoder er vi i stand til å produsere høy kvalitets løsninger i veldig rimelige tidslinjer. Vi arbeidsmetodikk er skapt for å få resultater kjapt ved å se forbi de gamle rigide metodene når de ikke lenger er optimale, i våre øyne. Hvis det som hindrer deg i å ta det neste skritt er pris og tid, da har du muligheten til å bli overrasket.

Noe for deg?

La oss ta en prat på 1-2-3!

Daglig leder

Ruben Junger

Copyright © Little Brother Media 2020

Org nr 922 721 203